Kabaal Festival

Content

Slideshow

KABAAL FESTIVAL
KABAAL FESTIVAL
Kabaal!

Voor velen is Kabaal de onofficiële kick-off van het festival seizoen. Voor andere de kans om op te treden tijdens het Bevrijdingsfestival Wageningen. Kabaal heeft besloten ook dit jaar weer een Kabaal Regionaal in het leven te roepen en daarvoor zijn we voor de AMGEMAAL stage op zoek naar bands, en voor de DIGITAAL stage op zoek naar DJs! Wil jij optreden tijdens Bevrijdingsfestival Wageningen 2013? Schrijf je dan nu in!

Kabaal Regionaal - AMGEMAAL is voor bands en artiesten uit de punk, metal, ska en alternatieve hoek met een starters karakter. Kabaal Regionaal - DIGITAAL is voor DJs uit de alternatieve dance scene met een starters karakter. Het doel is om startende bands en DJs een kans te geven om voor een groter publiek te spelen tijdens het Bevrijdingsfestival Wageningen 2013. Op zaterdag 9 maart 2013 wordt er in de Willemeen te Arnhem een avond georganiseerd waar acht door de jury geselecteerde bands het tegen elkaar opnemen om deze felbegeerde podium plekken te winnen. Om mee te dingen in de Kabaal Regionaal Contest moet je aan een aantal voorwaarden voldoen: 

  • je bent een startende band, arties of DJ;
  • AMEGMAAL; je komt uit de punk, metal, ska of alternatieve hoek;
  • DIGITAAL; je komt uit de alternatieve dance hoek;
  • je komt uit de provincie Gelderland;
  • je bent zaterdag 9 maart beschikbaar;
  • je bent zondag 5 mei beschikbaar.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur jouw digitale demopakket voor 1 januari 2013 naar regionaal@kabaal.org of  je analoge demopakket naar Hoevestein 239 3b, 6708 AK Wageningen o.v.v. Kabaal Regionaal en ding mee in de Kabaal Regionaal contest!
 

Succes!

SCHRIJF JE IN!